●AMB O SENSE PERMANÈNCIA ●PORTABILITAT FIX I MÒBIL ●IVA INCLÒS

Preguntes més freqüents

Aquí trobareu les preguntes més freqüents sobre els nostres sistemes:

Com configuro l'APN al meu dispositiu en situació de Roaming en cobertura de xarxa Movistar?

En cas que l'APN no es configuri automàticament al teu dispositiu i necessitis fer-ho manualment per tal de disposar de connexió a la xarxa en països amb Roaming, descarrega't la guia de configuració de l'APN i segueix els passos que s'hi indiquen: Guia en versió catalana // Guia en versió castellana 

Com realitzo una recerca manual de xarxes mòbils?

Aquesta configuració permet a l'usuari buscar una xarxa mòbil de manera manual on connectar-se: Guia en versió catalana // Guia en versio castellanaastellana // Guia en versió anglesa

Activació de serveis de xarxa en dispositius mòbils

Guia en versió catalana // Guia en versió castellana  

Com configuro el desviament de trucades des d'un telèfon fix?

Guia en versió catalana // Guia en versió castellana 

Com funciona la permanència? És obligatòria?

No és obligatòria, en un principi ningú té permanència excepte si s’escull expressament. Si no es té permanència, se segueix amb les condicions normals de la tarifa escollida. Si s’escull permanència d’un any, es podrà escollir entre, d’una banda, tenir la instal·lació gratuïta o, de l’altra, doblar la velocitat contractada pel mateix preu.

Què passa quan s’acaba la permanència?

En cas de ser instal·lació gratuïta, la permanència finalitza. En cas de tenir velocitat doblada, se li enviarà un missatge informatiu de renovació automàtica de la permanència a través de la factura del mes on finalitza. Si s’escull no renovar la permanència, es disposa de dos mesos des del moment que s’informa al client per comunicar-ho via email a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o via telefònica al 972 57 60 74. Durant aquest període de dos mesos no hi haurà penalització. En cas de no rebre comunicat, es dóna per entès que es vol mantenir la velocitat doblada gratuïtament i s’accepta renovar la permanència per 12 mesos més.

Tindré penalització en cas de no complir la permanència? Com calculo l’import?

Sí. Hi ha penalització. • En el cas de permanència per instal·lació, es cobrarà l’import de la instal·lació realitzada (preu establert en el contracte inicial, extres posteriors no inclosos). • En cas de permanència per doble velocitat al mateix preu, es cobrarà l’import més baix d’un dels següents casos una vegada calculats: 1)Pagar l’import real de la connexió contractada pels mesos ja gastats, o bé 2)Pagar els mesos restants de la permanència al preu de la tarifa contractada + l’import del lloguer de l’antena.

Haig de tramitar la baixa dels serveis contractats? Com?

Per tal de rescindir el contracte de serveis de telecomunicacions amb Indaleccius / Ecotel, el client sempre ha de comunicar la baixa a administració via correu electrònic a l'adreça Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo. o enviant un missatge a través del whatsapp 691 291 400. El client ha d'indicar el NOM, DNI, SERVEIS A DONAR DE BAIXA i MOTIU pel qual rescindeix el contracte. En cas de tenir FIX o MÒBIL i no fer portabilitat cap a un altre operador, el client ha de sol·licitar explícitament que vol BAIXA AMB PÈRDUA DE NÚMERO, indicant el número de telèfon al mateix e-mail. 

Què passa si sóc baixa de Wimax (Indaleccius/Ecotel)?

En cas de baixa del contracte, per tal que el client no hagi de pujar al teulat i exposar-se a cap risc, els tècnics vindran a buscar l'antena i a fer-ne la desinstal·lació el més aviat possible. El router i la resta d'aparells que el client tingui en lloguer han de ser retornats en un termini màxim de 30 dies naturals (a comptar des del dia de rebuda del comunicat de gestió feta per part d'administració d'Indaleccius/Ecotel) a les nostres oficines, sigui presencialment o per correu ordinari (sempre a càrrec del client) a l'adreça C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30 - 17820 (Banyoles), indicant CODI i NOM DE CLIENT. Passat el termini de 30 dies, es cobrarà una penalització al client per l'import de l'equip que es tenia en lloguer (Router: 65€ + iva / SPA: 58€ + iva). 

Què passa si sóc baixa de Fibra (Indaleccius/Ecotel)?

En cas de baixa del contracte, el router i la resta d'aparells que el client tingui en lloguer han de ser retornats en un termini màxim de 30 dies naturals (a comptar des del dia de rebuda del comunicat de gestió feta per part d'administració d'Indaleccius/Ecotel) a les nostres oficines, sigui presencialment o per correu ordinari (sempre a càrrec del client) a l'adreça C/ Concòrdia Aigües de l'Estany, 30 - 17820 (Banyoles), indicant CODI i NOM DE CLIENT. Passat el termini de 30 dies, es cobrarà una penalització al client per l'import de l'equip que es tenia en lloguer (Router: 95€ + iva / ONT: 95€ + iva). 

Quina velocitat d'accés tindré?

La velocitat d'accés a la xarxa bàsica serà de 3Mbits per segon(Residencial). És possible més velocitat fins a 10Mbits. Podeu consultar connexions i preus en aquesta mateixa web o a través d'un distribuidor.

Tindré wifi dins de casa?

La nostra connexió integral inclou wifi gratuït. La resta de connexions no la inclouen però es pot sol·licitar el muntatge d'un router wifi per permetre l'accés a través de wifi o bé el client el pot instal.lar directament ell o mitjançant un distribuidor nostre. La cobertura del wifi dependrà de les condicions de cada habitatge.

Puc mantenir el meu número telèfon?

Si. Indaleccius us tramita la portabilitat del vostre anterior número de telèfon tan FIX com MOBIL i així no el perdeu. Si ho preferiu us assignem un nou número de telèfon.

Cal tenir línia de telèfon?

No! En ser una connexió inhalàmbrica (per radio) no cal disposar de línia telefònica (ni fixa ni de mòbil). Així aconseguim un estalvi important. Si vostè (client) ja en disposés, podria donar-la de baixa tranquil.lament i evitar quotes fixes innecessàries.

Algú es pot connectar a la wimax instal·lada per Indaleccius?

Tots els sistemes wimax que munta Indaleccius Broadcasting estan protegits amb contrassenya tipus WPA2 que fa pràcticament impossible obtenir el codi d'accés en cap sistema. Per tant, és impossible que algú accedeixi a la vostra xarxa sense el vostre permís.

View full review on top uk bookamker gbetting.co.uk uk betting sites